Italia: Doi hoți români cheamă singuri carabinierii. „Veniți să ne luați, ne-au prins la furat”

Doi infractori de origine română în vârstă de 27 și respectiv 22 de ani, au telefonat din proprie inițiativă la carabinieri invitându-i să vină să-i aresteze, după ce au fost surprinși la furat de proprietarii unui atelier mecanic din Pozzilli (Molise), informează ANSA.

Cei doi români, înspăimântați că proprietarii și-ar putea face singuri dreptate, au preferat să cheme carabinierii pentru a se preda de unii singuri autorităților.

Românii, care au precedente specifice, au fost arestați cu acuzația de furt agravat.

Ei reușiseră deja să fure 20 de catalizatori pe care i-au încărcat într-o mașină parcată în apropierea atelierului, atunci când proprietarii afacerii, tată și fiu, au intrat în atelier și le-au blocat drumul împiedicându-le fuga.

În acel moment, conform reconstituirii făcute de carabinieri, cei doi tineri infractori, temându-se de o reacție necontrolată a proprietarilor, au sunat la 112: „Veniți să ne arestați, ne-au prins la furat”, a fost explicația pe care carabinierii au auzit-o la telefon.

La fața locului s-au prezentat echipajele unității operative ale companiei de carabinieri din Venafro care i-au arestat pe cei doi români. Mașina folosită de hoți, un Audi A4, a fost confiscată și toate bunurile furate au fost restituite proprietarilor.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol