Surpriză neplăcută pentru un bărbat din Italia: O româncă împreună cu cei patru copii ai săi i-au invadat în mod abuziv casa

Roma, capitala Italiei, se confruntă în ultima perioadă cu o problemă în creștere – ocuparea abuzivă a locuințelor.

Într-un incident recent, un cetățean italian în vârstă de 54 de ani, din zona Villa Gordiani, a avut surpriza de a-și găsi casa ocupată de o femeie româncă împreună cu cei patru copii ai săi.

Miercuri, 16 august, bărbatul a plecat la serviciu, dar la scurt timo a fost informat de vecini că o femeie cu patru copii tocmai intrase în apartamentul său.

Intervenția promptă a poliției locale a condus la evacuarea fără incidente a femeii, o cetățeancă româncă de 43 de ani, și a copiilor săi.

„Situația a fost dificilă, mai ales datorită prezenței minorilor”, spun oficialii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un alt caz similar a revenit astfel în atenția opiniei publice: Ennio Di Lalla, un pensionar de 86 de ani, și-a găsit locuința ocupată de o familie de români de etnie romă, după ce fusese internat în spital.

O experiență traumatizantă care a durat săptămâni, deoarece respectivii refuzau să plece din casa bătrânului italian.

În lumina acestor evenimente, oficialitățile sunt mai determinate ca niciodată să găsească soluții la această problemă și să asigure siguranța și securitatea locuințelor cetățenilor romani.