Surpriza pe care au avut-o doi soți din Italia la întoarcerea din vacanță, un ucrainean dormea în patul lor

Un cuplu de italieni din Bologna, a avut parte de o surpriză la întoarcerea din vacanță, cei doi, soț și soție, au găsit un bărbat necunoscut dormind în apartamentul lor situat în via Vizzani, zona Massarenti.

Tocmai se întorseseră dintr-o călătorie, seara târziu și nu mică le-a fost uimirea când au găsit dormind pe patul din dormitorul lor un tânăr necunoscut care, la țipătul femeii s-a trezit, a încercat să fugă, dar a fost blocat de soț.

A fost sesizată poliția care a sosit la fața locului și a denunțat intrusul pentru spargerea locuinței. Este vorba despre un cetățean ucrainean în vârstă de 26 de ani.

Din informațiile publicate de Bologna Today, cei doi soți italieni nu locuiau în mod permanent în apartamentul respectiv și nu mai reveniseră în locuința respectivă de mai multă vreme. Ei au găsit toate camerele răvășite, iar câteva obiecte de valoare lipseau cu desăvârșire.

Polițiștii cercetează cazul și iau în considerare identificarea unor posibili complici ai tânărului de 26 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Casele rămase nepăzite vara pot reprezenta o mare oportunitate pentru hoții care, din păcate, nu pleacă niciodată în vacanță, iar furturile din apartamente sunt din ce în ce mai multe”, a declarat reprezentantul Confabitare – Asociația Proprietarilor de Imobiliare din Bologna.

Față de anul 2021, în anul 2022 Bologna se află în fruntea clasamentului la furturile din apartamente, cu un salt de 32,3%, urmată de Milano cu 31%, Torino cu 28,2% și Roma cu 27,3%.