Tânăr de origine română, mort în Italia la numai 21 de ani. Accidentat în timp ce era la muncă

Un tragic accident de circulație a avut loc miercuri, 2 august, pe șoseaua de centură din Moncalieri, între joncțiunea San Paolo și Torino, în direcția Torino.

Devis Hazu, un tânăr de 21 de ani de origine română, a fost lovit mortal de o mașină în timp ce încerca să recupereze o motocicletă avariată, informează Today.

Tânărul, care locuia în Moncalieri, era șofer pe platformă de tractări auto și lucra pentru Aci Global, o companie de asistență rutieră.

hazu-devis-230802
Devis Hazu, mort la numai 21 de ani în Italia. Sursa foto: Today

Accidentul a avut loc în jurul orei 19:00, în timp ce tânărul era la muncă.

El urma să încarce de pe șosea o motocicletă avariată, când a fost lovit de un automobil.  Victima a murit pe loc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În așteptarea ambulanței, o șoferiță în trecere, care a văzut ce s-a întâmplat, s-a oprit și a încercat să-l resusciteze pe băiat, dar fără succes.

Șoferul mașinii care l-a accidentat, un italian în vârstă de 38 de ani, a oprit și a fost transportat apoi la spitalul din Moncalieri în cod galben în stare de șoc. E este acuzat acum de omucidere rutieră.

La fața locului au intervenit agenții Poliției Rutiere din Torino-Settimo, care trebuie să elucideze dinamica exactă a accidentului.

De asemenea, la fața locului a intervenit și personalul medical al Crucii Verzi din Villastellone și cel al Crucii Roșii.