Tânăr de origine română din Italia participant la „L’Isola dei Famosi 2022”

„L’isola dei famosi”, versiunea italiană a reality show-ului Celebrity Survivor, are printre participanți în ediția din acest an și un tânăr născut în Italia din părinți români. Se numește Franco Rujan, cu numele de scenă „Blind” și este un rapper foarte cunoscut printre tinerii din peninsulă. Programul „L’isola dei famosi” este difuzat la oră de maximă audiență, pe Canale 5.

Blind la „L’Isola dei famosi”

Blind, (Franco Rujan) s-a născut în anul 2000, la Perugia și a crescut la periferia orașului, la Ponte San Giovanni. A avut o copilărie grea, părinții se certau deseori, situația economică a familiei nu era una dintre cele mai bune și adolescența sa a fost marcată de prietenii care l-au dus pe căi greșite.

În cartea sa „Cicatrici”, lansată în 2021 și publicată la Editura Mondadori, Blind povestește cum la 15 ani consuma deja substanțe interzise. Pentru a le obține fura sau practica alte activități ilicite. Cea care l-a salvat a fost iubita lui, Greta (cei doi sunt încă împreună).

Numele său de scenă, care înseamnă „orb” derivă din faptul că nu ține cont de obstacole și merge înainte în ciuda tuturor criticilor.

În 2020 a participat la X Factor ajungând în finala concursului cu piesa „Madame”, clasându-se pe locul al treilea. În prezent participă la unul dintre cele mai de succes reality show-uri din Italia, condus de Ilary Blassi, soția fostului fotbalist Francesco Totti.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acest timp, Valerica, mama tânărului, aflată în condiții economice precare, a cerut în instanță ca fiul ei să își ajute restul familiei, formată din ea și fratele de 16 ani al rapperului.

Cererea a fost formulată în fața judecătorului civil din Perugia, menționează Corriere della Sera. Femeia, care trăiește din ajutorul social, solicită ca fiul ei să respecte obligația de a plăti pensie alimentară, prevăzută de codul civil, articolul 433, dată fiind situația de necesitate în care se află membrii familiei sale.

Mai jos, videoclipul oficial al lui Blind, intitulat „Non mi perdo più”: