Un tânăr din Italia care a urinat într-o parcare a fost amendat cu 5.000 de euro de carabinieri

Un tânăr de 29 de ani, originar din localitatea Mariano Comense din provincia Como (regiunea Lombardia), care a decis în dimineața zilei de luni să-și facă nevoile în parcarea unei piețe din Verano Brianza, provincia Monza-Brianza din aceeași regiune, a primit o amendă de ordinul miilor de euro după ce a fost văzut de carabinieri în timp ce își făcea nevoile.

Potrivit site-ului televiziunii de știri TGCOM24, era circa ora 04:00 dimineața când carabinierii l-au oprit pe tânărul italian, după ce l-au observat urinând în parcarea respectivă, și l-au identificat ca mai apoi să-i aplice o amendă în valoare de 5.000 de euro, aceasta fiind suma minimă de altfel care se aplică pentru încălcarea articolului 726 din Codul Penal italian.

„Oricine, într-un loc public sau deschis sau expus publicului, execută acte contrarii decenței publice, va primi o sancțiune administrativă între 5.000 și 10.000 de euro”, se arată în articolul din lege menționat mai sus.

Bărbatul de 29 de ani a încercat să le explice carabinierilor că era singur în parcarea respectivă la acea oră și nu l-a văzut nimeni, dar militarii au decis să-l sancționeze oricum, așa cum prevede legea.