Tânăr din Italia, rămas fără organele genitale după ce o petardă i-a explodat între picioare

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Copertino, provincia Lecce din Puglia, a suferit răni severe în noaptea de Revelion după ce o petradă i-a explodat între picioare.

Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost transportată de urgență la spitalul din Lecce, unde medicii au fost nevoiți să-i amputeze organele genitale, informează La Repubblica.

Echipa medicală a constatat imediat leziuni grave la ambele membre inferioare și la încheietura mâinii. Mai alarmant, tânărul a suferit și un traumatism cranio-facial.

Din păcate, datorită efectelor devastatoare ale exploziei petardei, medicii au fost nevoiți să recurgă la o măsură extremă: amputarea organelor genitale ale pacientului, o decizie dificilă, dar necesară pentru a-i salva viața.

Momentan, tânărul rămâne sub supravegherea atentă a medicilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tot în noaptea de Revelion, un tânăr moldovean în vârstă de 27 de ani, rezident la Trento, și-a pierdut o mână din cauza exploziei unei petarde

Serviciile de urgență, alertate de prietenii bărbatului rănit, au ajuns prompt la fața locului, iar tânărul moldovean a fost transportat la spitalul Santa Chiara.

Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva mâna.