Tânăr dispărut după ce a plecat la muncă în străinătate. Mama lui îl caută cu disperare

O mamă disperată din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, a cerut ajutorul Poliției sâmbătă dimineața pentru a-și găsi fiul, Bădin Nicolae Adrian, în vârstă de 23 de ani, care a dispărut în străinătate.

disparut-hd-1-1703c91f
Mama tânărului nu mai știe nimic de el de circa o săptămână. Sursă foto: sursadevest.ro.

Potrivit publicației Sursa de Vest, femeia a raportat că de la data de 21 noiembrie 2023 nu mai are nicio informație despre fiul ei, care se afla în orașul Aachen, Germania, încă din luna iulie.

Tânărul Bădin Nicolae Adrian este descris având o înălțime de 1,80 metri, greutatea aproximativă de 95 de kilograme, păr șaten tuns scurt, ochii verzi, un tatuaj alb-negru cu fizionomia tatălui său pe antebrațul drept, și nu prezintă niciun fel de defecte de mers sau de vorbire.

De asemenea, bărbatul nu are operații sau cicatrici vizibile și nu poartă ochelari de vedere, mai precizează sursa citată.

În urma sesizării, Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara a inițiat o serie de activități investigative și de căutare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform declarațiilor oficiale, „polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoane”.

Poliția continuă cercetările în acest caz și face un apel public pentru informații. Orice persoană care are informații ce pot ajuta la găsirea lui Bădin Nicolae Adrian este încurajată să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.