Tânăr întors acasă de sărbători din străinătate, găsit spânzurat în curtea unei rude. „Aș da orice să fiu eu în locul tău”

„Aș da orice sa fiu eu în locul tău. Sper că lumea de acolo e mai bună și că o sa ne întâlnim cândva. Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna!”

Mesajul plin de durere de mai sus a fost transmis de Vanessa, iubita unui tânăr român plecat la muncă în străinătate care s-a întors de sărbători acasă și a decis să-și pună capăt zilelor.

Alin avea numai 18 ani și locuia în cartierul Sătmărel din Satu Mare, relatează publicația locală PresaSM. El a fost plecat la muncă în Austria, dar a decis să revină în țară de Crăciun pentru a petrece sărbătorile cu cei dragi.

Alin, tânărul de 18 ani din Satu Mare care s-a sinucis în dimineața zilei de 28 decembrie 2022. Foto: Facebook.

Tânărul o avea în grijă și pe bunica sa, mai precizează sursa citată, aceasta fiind de altfel persoana care l-a crescut de mic. De asemenea, el suferea de o depresie puternică pe care plecarea în străinătate foarte probabil a accentuat-o.

Astfel, în dimineața zilei de miercuri, 28 decembrie 2022, Alin a scris un bilet de adio prin care a cerut ca anumite lucruri personale de-ale sale – respectiv telefonul, ghiozdanul și o pijama – să ajungă la iubita lui. Apoi s-a spânzurat de un copac.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tragica descoperire a fost făcută de o rudă care deține imobilul în curtea căruia băiatul de 18 ani a decis să recurgă la dramaticul său gest.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a transmis printr-un comunicat de presă următoarele:

„În cursul dimineții de 28 decembrie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, în cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare, o persoană s-ar fi sinucis prin spânzurare.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 18 ani s-ar fi deplasat la domiciliul unei rude, situat tot în Sătmărel, unde s-ar fi sinucis, prin spânzurarea de un copac aflat în curtea imobilului.

„Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu sunt suspiciuni. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”

Alin și iubita sa, Vanessa. Foto: Facebook.

La aflarea veștii despre moartea lui Alin, iubita acestuia, Vanessa, a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor de rămas bun pentru tânărul de 18 ani prin care transmitea următoarele:

„Îngerul meu păzitor, nu îmi vine sa cred că ai plecat într-o lume atât de departe… m-ai lăsat cu sufletul gol. Nu am crezut că există o durere atât de mare pe lumea asta.

„Ai lăsat atâta durere în urma ta… Aș da orice sa fiu eu în locul tău. Sper că lumea de acolo e mai bună și că o să ne întâlnim cândva. Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna!”