Un tânăr întors ieri din Italia și iubita lui au fost găsiți morți în mașină, intoxicați cu gaze de eșapament

Adrian Hurmuzache, în vârstă de 19 ani și iubita lui, Mădălina Palade, în vârstă de numai 16 ani, au fost găsiți morți în această dimineață de luni, 9 decembrie 2019, pe o stradă din comuna Secuieni, județul Bacău. Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri se aflau în mașina băiatului, iar cauza decesului pare a fi intoxicația cu gaze de eșapament.

Mădălina Palade, 16 ani și Adrian Hurmuzache, 19 ani, găsiți fără viață în mașină în această dimineață. Foto: Facebook

Adrian s-a întors din Italia în cursul zilei de ieri și avea numai o săptămână de când  a schimbat mașina, cumpărând de această dată un autoturism Audi TT, scrie observator.tv. Aseară, tânărul de 19 ani și iubita lui s-au retras cu mașina pe o stradă lăturalnică din comună, dornici să petreacă puțin timp împreună, dar în această dimineață un angajat al unui service auto din zonă care-l cunoștea pe băiat a găsit autoturismul tot acolo, cu farurile aprinse.

Când s-a apropiat de mașină, bărbatul a observat că trupurile celor doi se aflau în interior și erau inerte, iar atunci și-a dat seama că cei doi sunt morți și a alertat autoritățile. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs această tragedie, dar din primele informații reiese că cei doi tineri au murit intoxicați cu gazele de eșapament ale mașinii din cauza unei defecțiuni tehnice a autoturismului Audi TT.

Poliția la locul tragedie. Foto: observator.tv

„Poliţiştii din Secueini au fost sesizaţi despre faptul că la marginea satului se află un autoturism în care sunt două persoane decedate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cadrul unui dosaru penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar în funcţie de rezultatul cercetărilor şi a autopsiei se va da soluţie legală prin Parchet”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.