Tânăr moldovean, a terorizat un întreg oraș din Italia. A atacat și jefuit sute de oameni

Un singur bărbat a adus teroare în inima Veneției, renumitul oraș turistic din Italia, având la activ agresiuni asupra a sute de oameni. Cu toate acestea, el continuă să circule liber pe străzi.

Template-Fra-copertina-8
Sursă foto: Captură video „Fuori dal Coro”.

Vlad, un tânăr de 27 de ani din Moldova, a devenit coșmarul locuitorilor din orașul italian menționat mai sus.

Se raportează incidente în care a lovit trecători, a amenințat oamenii cu cuțitul, a comis jafuri și a aruncat cu sticle în comercianți și, deși a fost denunțat de nenumărate ori, autoritățile susțin că nu au ce să-i facă.

Mărturiile oamenilor care au fost atacați de tânărul moldovean, sunt nenumărate, așa cum se poate vedea și în reportajul video de mai jos.

„Într-o seară m-a luat prin surprindere din spate și m-a lovit cu un pumn în ceafă”, a declarat o victimă. Un alt bărbat a spus că „mi-a rupt nasul cu o lovitură în față”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Jurnalista Serenella Bettin de la „Fuori dal Coro” a aflat că Vlad este în Veneția de aproximativ 3 ani și, de-a lungul timpului, a devenit un adevărat coșmar pentru rezidenți.

700-202309301751
Vlad, tânărul moldovean care terorizează Veneția. Sursă foto: captură video „Fuori dal Coro”.

„Se plimbă adesea noaptea cu un cuțit în mână și atacă victime la întâmplare, în special tineri. Se mișcă în principal în zona Piazzale Roma.”

În ciuda numeroaselor incidente violente, rămâne o enigmă de ce nimeni nu a reușit să-l oprească.

„În ciuda plângerilor depus, Vlad este încă liber. Ocazional este internat, dar apoi este eliberat și se întoarce acasă”.

Ea a adăugat că Vlad este un pacient cu probleme psihice, dar „până când el nu reacționează, nu îl putem muta”.

Locuitorii din Veneția au mărturisit că nu se mai simt în siguranță. Unul dintre ei a afirmat:

„Mă uit în jur și nu văd forțele de ordine. Nu mă simt protejat. Sunt într-o paranoie totală pentru că mi-e frică că s-ar putea întâmpla din nou. În ce țară trăiesc, unde dacă mă duc la muncă, risc să mă trezesc cu un cuțit în burtă?”.