Tânăr moldovean înecat în Italia sub ochii prietenilor. Eduard avea 19 ani

Un băiat moldovean în vârstă de 19 ani, rezident la Torino, s-a înecat în după amiaza de sâmbătă, 9 iulie, în lacul Grande di Avigliana, sub ochii prietenilor săi.

S-a întâmplat în zona plajei principale, menționează Fanpage. Tânărul se numea se numea Eduard Scripnic și împreună cu doi prieteni își petrecea după amiaza la lacul Avigliana, căutând un pic de răcoare și de divertisment. Cei trei au intrat în apă pentru a face o baie și se pare că niciunul nu știa să înoate.

Eduard s-a îndepărtat un pic prea tare de mal și la un moment dat a început să strige după ajutor, nereușind să se întoarcă la mal. Prietenii săi, din păcate, nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Trupul băiatului a fost tras de ape în adâncurile lacului și scafandrii au reușit să-l găsească abia seara târziu, după ore lungi de căutări.

Medicul, sosit la fața locului după descoperirea cadavrului, a constatat că tânărul de 19 ani a murit asfixiat în urma înecului.

Carabinierii, care au intervenit la fața locului și au adunat mărturiile celor doi prieteni ai tânărului, investighează acum reconstituirea tragediei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI