Tânăr român căutat pe munte în Italia, mașina lui a fost găsită într-o râpă stâncoasă

Mister în dispariția unui tânăr român în vârstă de 26 de ani, după ce mașina lui a fost găsită sâmbătă dimineață, 7 august, într-o pădure din zona Pian della Fageta, în comuna Carpineto Romano (Lazio). Zeci de persoane s-au mobilizat și îl caută: pompieri, carabinieri, salvamontiști și voluntari ai Protecției Civile.

Conform celor relatate de Roma Today, mașina băiatului a fost găsită în zorii zilei de sâmbătă, într-o râpă plină de verdeață și cu un sol stâncos. Autoturismul nu era avariat în mod deosebit, iar portiera din dreptul șoferului era larg deschisă.

Nicio urmă însă de tânărul nostru conațional, el nu s-a întors la domiciliul său din Carpineto Romano și din noaptea de vineri spre sâmbătă nimeni nu mai știe nimic de el.

Zeci de bărbați sunt angajați în operațiunile de căutare: operatori ai Corpului Național de Salvare Alpină și Speleologică din Lazio, pompieri, carabinieri de la unitatea din Colleferro și voluntari ai Protecției Civile. Căutările sunt extinse pe o largă zonă a Muntelui Semprevisa.