Tânăr român dat dispărut în Italia de mama sa. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Un tânăr român în vârstă de numai 19 ani, care se afla la Catania, în Sicilia, a fost dat dispărut de mama sa care nu mai știe nimic de el din luna decembrie a anului trecut.

Se numește Băluță Emanuel și este din Pipirig, județul Neamț

Băluță Emanuel, 19 ani, dispărut în Italia. Cine l-a văzut în ultima perioadă sau are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să se adreseze poliției sau să apeleze numărul unic 112. Sursa foto: Poliția Română

Conform Poliției Române, mama băiatului, Dumitru Irina-Liliana, în vârstă de 49 de ani, s-a prezentat la Secția de Poliție Rurală Târgu-Neamț și a reclamat dispariția fiului său.

Ea știe că la data de 28 decembrie 2022, Emanuel s-a deplasat în gara din Catania unde urma să ia trenul spre Milano. De atunci nu mai are nicio veste de la el.

Băiatul era în Italia din 2021 și a ținut mereu legătura cu mama sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Semnalmente: înălțime 1.80 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu un hanorac tip camuflaj, pantaloni tip jeans de culoare neagră și pantofi sport negrii. Avea cu el un rucsac în interiorul căruia se afla cartea de identitate, câteva tricouri și încălțăminte de schimb.

Cine l-a văzut în ultima perioadă sau are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să se adreseze poliției sau să apeleze numărul unic 112.