Tânăr român din Italia căutat de părinții din România, îngrijorați că nu mai au vești de la el de aproape un an

Este plecat de mai mulți ani la muncă în Italia și până anul trecut a ținut legătura prin telefon cu părinții săi în mod constant, dar de aproape un an tânărul nu mai dă niciun semn de viață, motiv pentru care părinții au decis să-l dea dispărut.

Este vorba despre Costin Daniel-Ionuț, în vârstă de 32 de ani, originar din Dorohoi, despre care tatăl, C.D., le-a spus agenților de la Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani că nu mai dă niciun semn de viață de circa un an de zile, relatează ziarul local Monitorul de Botoșani. Tatăl lui Daniel s-a prezentat la poliție pentru a anunța dispariția fiului său în data de 15 ianuarie 2019, mai precizează sursa citată.

Polițiștii români au făcut o serie de investigații, dar fără prea multe rezultate, apoi au decis să ceară ajutorul autorităților italiene pentru a-l găsi pe tânărul nostru conațional. Între timp, polițiștii cer și ajutorul populației, rugând persoanele care au informații despre Daniel să contacteze urgent 112 sau cea mai apropiată secție de poliție.

Potrivit semnalemnetelor, tânărul dispărut este șaten, are circa 1,78 metri înălțime și aproximativ 78 de kilograme. Nu se specifică în ce zonă a Italiei a plecat tânărul la muncă.