Tânăr român din Italia dispărut de două săptămâni. Apelul surorii sale pentru a-l găsi

„Bună ziua. Îmi caut fratele, de la care nu mai am vești de 13 zile. Are 28 de ani împliniți ieri, născut în România, trăia la Castelfranco Veneto. Se numește Tamaș Leonard, are 1,68 metri înălțime, păr negru, ochi căprui, circa 63 de kilograme. Era îmbrăcat cu un tricou roz și pantaloni lungi verde închis când a ieșit. Ieșise cu bicicleta. Am făcut denunț la carabinieri pentru dispariția sa acum 4 zile, dar până în acest moment nicio veste. Dacă-l recunoaște cineva, să mă contacteze, vă rog. Ajutați-mă să-l găsesc.”

Apeul Andreei Mocanu pentru a-și găsi fratele

Este apelul publicat de Andreea Mocanu, o femeie română din Italia, care își caută fratele dispărut de mai bine de două săptămâni din localitatea italiană Castelfranco Veneto, provincia Treviso, unde este rezident cu familia sa. Din cele relatate de sora sa se înțelege că Leonard Tamaș a fost văzut plecând cu bicicleta sa în data de 8 iunie și de atunci nu se mai știe nimic de el.

- Continuarea după publicitate -

În urma apelului făcut pe Facebook, o persoană a declarat că l-ar fi văzut zilele trecute pe Leonard în localitatea San Polo di Piave din aceeași provincie, dar până la această oră nu sunt informații concrete că a fost găsit.

Tânărul nostru conațional a împlinit vârsta de 28 de ani în urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 19 iunie 2019.