Tânăr român din Italia mort într-un grav accident rutier. Florin avea doar 22 de ani

Un tânăr român în vârstă de numai 22 de ani a murit într-un tragic accident de mașină la Novi Ligure (Piemont), în după amiaza de joi, 10 decembrie. Florin Movileanu se afla la volanul automobilului său când a fost lovit de un camion și a murit pe loc, în mașina transformată într-un maldăr de fiare. Pompierii au declarat că imaginile de la locul accidentului erau înfiorătoare, scrie La Stampa.

Joi, în jurul orei 17:30, Florin se îndrepta la volanul unui autoturism BMW320 spre localitatea Novi Ligure, când mașina s-a ciocnit frontal cu un camion plin cu deșeuri reciclabile care circula în direcția Serravalle Scrivia.

Impactul s-a produs lângă unul din sensurile giratorii care duc la centrul comercial Outlet din Serravalle Scrivia și a fost unul deosebit de puternic, mașina băiatului român s-a transformat într-un morman de fiare, iar Florin și-a pierdut pe loc viața. Camionul a ieșit în afara carosabilului, răsturnându-se. Șoferul, un italian în vârstă de 61 de ani a fost transportat la spitalul din Alessandria.

Asfaltul umed și alunecos a fost principala cauză a accidentului scrie presa italiană.

Florin Movileanu trăia de mai mulți ani la Novi Ligure, unde a absolvit cursurile Liceului „Ciampini – Boccardo” și a urmat și cursul pentru arbitrii de fotbal de la secția locală AIA (Associazione Italiana Arbitri).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe pagina lui de Facebook, prietenii adresează mesaje de condoleanțe familiei și își exprimă regretul pentru pierderea prematură a tânărului băiat român: „Aveai încă toată viața înainte. Drum lin către îngeri și să te ierte bunul Dumnezeu!”