Tânăr român din Italia mort la numai 25 de ani. S-a simțit rău la volan

Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de 25 de ani și rezident în localitatea Brescia din Lombardia, și-a pierdut viața în seara zilei de marți, 8 iunie 2021, după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a izbit de un zid.

Din primele informații, relatate de publicația locală Brescia Oggi, reiese că șoferul român s-ar fi simțit rău, în timp ce conducea autoturismul său Ford Fiesta pe via Oberdan din localitatea menționată mai sus, pierzând astfel controlul volanului.

În urma impactului cu zidul, autoturismul a fost distrus, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerări a pompierilor pentru a-l extrage dintre fiare.

Paramedicii, interveniți și ei în scurt timp la locul accidentului, l-au resuscitat pe tânărul de 25 de ani, care se pare că suferise un atac de cord, apoi l-au urcat în ambulanță pentru a-l transporta la Spitalul Civil din Brescia.

- Continuarea articolului după publicitate -

Pe drum spre spital, însă, pacientul a suferit un nou atac de cord, iar personalul medical nu a reușit să-l mai salveze.

Odată ajuns la spital, medicii de la Urgențe nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos