Tânăr român dispărut fără urmă în Italia. Apelul disperat al tatălui: “Ajutați-mă să îl găsesc!”

Iszlai Antoniu Cătălin are 21 de ani, este din Turda, județul Cluj dar a venit la muncă în Italia în luna februarie a acestui an, în localitatea Gambolò din provincia Pavia. În dimineața zilei de duminică, 27 mai 2018, Cătălin a ieșit din casa unde locuiește și de atunci nu se mai știe nimic de el.

Potrivit celor declarate pentru redacția noastră la telefon de către Sebastian, tatăl lui Cătălin, tânărul nostru conațional locuiește la o familie de români în localitatea Gambolò și trebuia să se prezinte la locul de muncă la ora 7:00, ieri dimineață, dar se pare că aceasta a ieșit din casă înainte de acea oră și la muncă nu a mai ajuns. În ciuda faptului că nu a luat cu el nici telefonul și nici portofelul, în care avea câțiva bani de cheltuială, Cătălin se pare că a luat totuși documentele sale de identitate cu el, ne mai spune tatăl îngrijorat.

Angajatorul lui Cătălin se pare că a anunțat dispariția băiatului la carabinierii din localitate, ne mai relatează tatăl său dar până la această oră încă nu au primit nicio veste. Cătălin și tatăl său au vorbit la telefon ultima oară sâmbătă, 26 mai, și părea totul bine, dar familia la care tânărul locuia spune că era cam supărat în ultimul timp. Cu angajatorul său, Cătălin se afla în relații bune și lua banii mereu la timp iar familia la care locuia băiatul este compusă din oameni serioși și de încredere, mai adaugă tatăl.

Oricine are informații despre acest tânăr român este rugat să ne contacteze prin mesaj pe pagina Facebook a redacției aici sau să ne trimită un email la adresa contact@rotalianul.com și vă vom pune în legătură cu tatăl lui Cătălin.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol