VIDEO: Tânăr român găsit mort pe un vagon de tren în Italia. Practica un sport extrem

Un tânăr român în vârstă de 20 de ani a fost găsit mort în această dimineață de vineri, 3 iulie, la Primolano (Valbrenta), în provincia Vicenza. Trupul neînsuflețit al băiatului se afla deasupra unui vagon de tren și a fost descoperit în jurul orei 7:00 de conductorul convoiului feroviar care staționa de ieri seară în gara respectivă, informează Il Giornale di Vicenza.

George Alexandru Ciobanu era rezident la Pergine Valsugana (Trento) și practica parkour

Nu este clar cum s-a petrecut tragedia, dar având în vedere că tânărul român practica un sport extrem denumit „parkour”, se pare că acesta s-a urcat pe un tren și sărind din mers de pe un vagon pe altul, a murit electrocutat.

O altă ipoteză e că victima, în cădere, ar fi zbătut puternic capul de vagon, ceea ce i-ar fi provocat decesul. La fața locului s-au prezentat carabinierii, pompierii și poliția de investigare tehnico-științifică.

Vagonul deasupra căruia l-au găsit mort pe băiat, face parte din convoiul care a părăsit aseară gara din Trento. Odată ajuns în Primolano în jurul orei 22:00 se oprește și călătorii, pentru a ajunge la Bassano, folosesc serviciile de transport ale unui autobuz. Niciunul dintre pasageri nu a observat nimic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Parkour (prescurtat PK) este o disciplină de a antrenament a celui mai eficient și mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B folosind doar mijloacele propriului corp. Practicanții acestui sport extrem se expun unor mari riscuri. Antrenamentul acestora include elemente din spațiul cotidian (artificial sau natural) cum ar fi balustrade, copaci, clădiri etc. Ei consideră acest gen de antrenament un mod de eliberare din constrângerile impuse de alte sporturi standardizate cât și unul de depășire a limitărilor autoinduse.