Tânăr român grav rănit într-un accident rutier din Italia. S-a izbit de un zid și s-a răsturnat cu mașina

Un cetățean român în vârstă de 20 de ani a ajuns la spital în stare foarte gravă după ce s-a izbit cu mașina de un zid, autoturismul răsturnându-se apoi cu roțile în sus.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Latina, provincia cu același nume din Lazio, în dimineața zilei de marți, 18 octombrie 2022, în timp ce băiatul român circula cu un autoturism Ford Fiesta pe strada Bassianese, conform celor relatate de Latina Quotidiano.

Primele informații arată că tânărul nostru conațional ar fi pierdut controlul volanului, din cauze în curs de investigare, apoi s-a izbit cu mașina de un zid de mici dimensiuni.

Impactul puternic a făcut autoturismul să se răstoarne cu roțile în sus, provocându-i șoferului astfel răni foarte grave.

Mașina Ford Fiesta la volanul căreia se afla băiatul român de 20 de ani. Foto: latinatoday.it

Martorii au solicitat apoi intervenția unei ambulanțe, iar tânărul de 20 de ani a fost transportat de urgență la spital cu cod roșu de gravitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au sosit ulterior și agenții de la Poliția Locală pentru investigațiile de rigoare și pentru a încerca să înțeleagă ce anume a provocat accidentul.

Distribuie acest articol