Tânăr român împușcat în fața unui bar din Italia. Agresorul este de negăsit

Un tânăr român în vârstă de 24 de ani, Robert B., a fost transportat de urgență la spital după ce a fost împușcat la Roma în această dimineață de 29 iunie, în fața unui bar din cartierul La Rustica, la periferia est a capitalei italiene. Autorul gestului avea fața acoperită și a fugit imediat după agresiune. În aceste momente este căutat de forțele de ordine.

Românul a fost împușcat în via Achille Vertunni, în jurul orei 7.40, lângă localul „Blu Bar”. Trecătorii care au asistat la scenă și locuitorii din casele învecinate care au auzit focurile de armă au alertat imediat autoritățile.

Carabinierii de la Tor Sapienza, din compania Montesacro și din Nucleul de investigații al Romei, au demarat ancheta și se află pe urmele atacatorului a cărui identitate este încă necunoscută. Motivul gestului nu este clar dar nu este exclusă nici o pistă. Sunt în curs investigații pentru a se reconstitui dinamica exactă a incidentului.

Victima, rănită îndeosebi în zona picioarelor de focurile de armă, a fost transportată de urgență la spitalul Policlinico Casilino din Roma, dar nu se află în pericol de a-și pierde viața, scrie Repubblica.