Badantă din Italia amenințată și obligată de fiul român să nu iasă din casă cu bătrânul asistat

Un tânăr român în vârstă de 28 ani a fost denunțat de carabinierii din Magliano Sabina (Lazio), după ce și-a obligat atât mama, cât și pe bătrânul pe care femeia îl îngrijea, să nu iasă din casă, amenințându-i pe cei doi cu un baston.

Centrul de Operațiuni din Poggio Mirteto a activat intervenția rapidă a patrulei de carabinieri, imediat după ce a primit prin intermediul numărului de telefon 112 (Numărul Unic European de Urgență), o cerere de ajutor de la o femeie cu cetățenie română, amenințată de fiul ei în timp ce își efectua serviciul de asistență și îngrijire la domiciliu a unei persoane în vârstă din Magliano.

Pe fondul unei discuții aprinse care pare să fi izbucnit spontan, din motive banale, tânărul român, deja cunoscut polițiștilor cu antecedente, și-a forțat atât mama în vârstă de 50 de ani, cât și pe pensionarul pe care aceasta îl asista, să rămână în casă, împotriva voinței lor.

Conform Il Mattino, tânărul i-a amenințat pe cei doi cu un baston.

Agresorul a renunțat la amenințări doar datorită intervenției carabinierilor din Poggio Mirteto și a celor de la unitatea din Configni, aceștia reușind să-l readucă la normalitate, evitând astfel ca infracțiunea să capete consecințe ce puteau fi mult mai grave.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bastonul folosit de agresor pentru ameninţarea propriei sale mame a fost confiscat.

Distribuie acest articol