Tânăr român la „Uomini e Donne”, programul italian de televiziune condus de Maria de Filippi

Un tânăr român pe nume Ciprian Aftim, în vârstă de 29 de ani, participă în aceste zile la bine-cunoscutul program de televiziune italian „Uomini e Donne”, conceput și condus de Maria de Filippi. Sub forma unui talk-show care încurajează stabilirea de relații sentimentale, programul este difuzat pe Canale 5 și se bucură de o mare audiență.

Ciprian Aftim la Uomini e Donne. Foto: Il Corriere della Citta

Ciprian Aftim s-a născut în România, dar s-a mutat în Italia la o vârstă fragedă, împreună cu părinții. Astăzi locuiește în provincia Roma și este kinetoterapeut, după ce a absolvit școala pentru asistenți sanitari. Ciprian are și o mare pasiune pentru fitness, fiind antrenor personal într-o sală de sport din Ariccia.

Participarea la „Uomini e Donne” nu este prima sa experiență în lumea televiziunii, în anul 2016 a participat, tot pe Canale 5, ca model, la emisiunea House Party.

Ciprian Aftim. Foto: Instagram

Profilul Instagram al lui Ciprian este privat, în ciuda faptului că a devenit efectiv o persoană publică. Contul său are deja un număr de 12 000 de urmăritori care, ne imaginăm, va crește și mai mult odată cu participarea la „Uomini e Donne”.