Italienii despre Vlad, românul mort într-un accident cu motocicleta: Frumos, amabil, educat și generos

Un băiat bun, educat și generos. Așa este descris pe Vlad, tânărul român mort miercuri dimineață, 16 martie, în timp se deplasa cu motocicleta de la Ragușa la Marina, în regiunea Sicilia. Frumos și amabil, mai scriu italienii despre românul nostru care trăia în Italia de la vârsta de 12 ani.

Într-o postare pe profilul său de Facebook, Vlad Cazaciuc îl cita pe Marco Simoncelli, un pilot italian de motociclism, decedat în octombrie 2011, în timpul cursei de la Grand Prix-ul Malaeziei: „Trăiești mai mult în cinci minute mergând repede pe o motocicletă, decât fac unii oameni într-o viață întreagă.” O profeție, o premoniție înfiorătoare!

O pasiune pentru motociclism care i-a adus sfârșitul lui Vlad Cazaciuc, la o vârstă la fel de tânără ca a idolului său. Miercuri, în timp ce s-a aventurat într-o depășire riscantă, a lovit partea din stânga spate a unei dube, a ricoșat și a fost aruncat la pământ, lovindu-se cu capul de un stâlp de pe marginea șoselei. La sosirea personalului medical de la 118, pentru Vlad nu se mai putea face nimic.

Sosit în Italia la începutul adolescenței sale, împreună cu mama și sora sa, tânărul român era foarte iubit de comunitatea în care se integrase perfect. Pe lângă motociclete iubea mult sportul, fiind instructor de fitness în sala de sport din Marina di Ragusa, localitatea unde trăia împreună cu familia.

Pe rețelele de socializare sunt nenumărate mesaje de condoleanțe din partea prietenilor: „Odihnește-te în pace, prieten drag! Prea repede te-ai dus la cer!”, a scris cineva.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI