Tânăr român, mort în Italia în noaptea de Înviere. S-a prăbușit cu mașina într-o râpă

Ștefan Velea, un tânăr de origine română, în vârstă de numai 20 de ani și născut în Ascoli Piceno, regiunea Marche din Italia, și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină în noaptea de sâmbătă spre duminică, 5 mai 2024, de sărbătoarea Paștelui ortodox.

Tragedia s-a petrecut după ce autoturismul său, un Opel Corsa, a lovit parapetul unui pod la hotarul dintre regiunile Marche și Abruzzo, apoi a ieșit de pe șosea și a căzut de la o înălțime de peste 10 metri.

incidente-civitella
Mașina recuperată de pompieri. Sursa foto: Emmelle.it

Mai exact, accidentul a avut loc între localitățile Lisciano și Santa Maria a Corte, în apropiere de Gabbiano, provincia Teramo.

Părinții săi, care au observat că fiul lor nu s-a întors acasă nici măcar dimineața, au fost cei care au tras primul semnal de alarmă și au plecat să-l caute împtreună cu alte rude.

Mașina a fost găsită de un unchi, în jurul orei 10:00, după ce bărbatul a urmărit urmele unui impact teribil asupra parapetul unui pod de cărămidă de-a lungul drumului provincial 54 și apoi în cursul de apă de mai jos, în apropiere de cătunul Gabbiano.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Scenele terifiante au șocat membrii familiei, prietenii și echipele de intervenție care au sosit la fața locului.

Mașina a fost găsită răsturnată printre moloz, iar cadavrul tânărului se afla prins între fiarele contorsionate.

Cel mai probabil moartea lui avusese loc cu câteva ore mai devreme, menționează Emmelle.it.

photo_2024-05-06_09-40-55
Ștefan Velea. Sursa foto: Facebook

Operațiunile complexe de recuperare au fost efectuate de către pompieri, iar trupul neînsuflețit al lui Ștefan a fost transportat în după-amiaza aceleiași zile la morga spitalului „Mazzoni” din Ascoli, după ce procurorul a dat avizul necesar.

Carabinierii anchetează acum cu privire la circumstanțele exacte ale accidentului, pentru a stabili cauzele și responsabilitățile acestuia.

În urma tânărului român rămân părinții îndurerați, surorile și frățiorul mai mic, precum și rudele, prietenii și colegii care au transmis pe Facebook nenumărate mesaje de condoleanțe.