Tânăr român mort în Italia în urma unui accident cu motocicleta. Mădălin avea numai 27 de ani

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 04:00 din noaptea de miercuri spre joi, 8 iulie 2021, pe autostrada A15 din Italia.

Un tânăr român, Mădălin Melinte, și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier de pe autostrada menționată mai sus, după cabina de taxare din Borgotaro, în provincia Parma.

Din informațiile relatate de ziarul La Nazione reiese că victima, în vârstă de numai 27 de ani, conducea o  motocicletă în direcția nord, spre Parma, când a pierdut controlul vehiculului și a căzut pe asfalt.

Din nefericire, o mașină care venea din urmă în acel moment n-a reușit să-l evite și a trecut peste corpul conaționalului nostru, provocându-i răni care i-au fost fatale.

Mădălin a murit pe loc, iar paramedicii sosiți în scurt timp la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul neînsuflețit al motociclistului de 27 de ani a rămas blocat sub mașina care l-a accidentat și a fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerări a pompierilor pentru a-l extrage, mai scrie ziarul italian.

Asupra dinamicii tragicului accident investighează polițiștii rutieri din Parma și Pontremoli care nu exclud ca Mădălin să se fi simțit rău să fi avut o defecțiune tehnică la motocicletă care să fi provocat căzătura.

Din documentele sale de identitate reiese că tânărul român era rezident în localitatea Sarzana din provincia La Spezia, în Liguria.