Tânăr român mort în Italia într-un tragic accident. Cătălin avea numai 22 de de ani

Un tânăr român în vârstă de numai 22 de ani și-a pierdut viața duminică, 10 octombrie, în zorii zilei, la Caerano di San Marco, provincia Treviso (Veneto), informează Treviso Today.

Cătălin Constantin Babotă era rezident la Riese Io X și, în jurul orei 5:00 de dimineață, se deplasa la bordul unui autoturism BMW, de-a lungul străzii Montegrappa din Caerano San Marco, în direcția Asolo. În apropierea unei curbe a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se de gardul unei locuințe private.

Tânărul român a rămas blocat între fiarele mașinii. Pompierii, sosiți de la Montebelluna, l-au extras și l-au încredințat echipajului medical de la 118, dar pentru Cătălin era deja prea târziu, nimeni și nimic nu i-a mai putut salva viața, băiatul a murit în urma rănilor grave suferite.

Tânăr român mort în Italia într-un tragic accident. Sursa foto: Oggi Treviso

Conform unei prime reconstituiri, accidentul s-a produs din cauza vitezei mari cu care circula tânărul nostru conațional, atât de mari încât blocul motor al mașinii s-a desprins complet și a zburat la câțiva metri distanță de automobil.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Prietenii își exprimă tristețea și regretele pentru sfârșitul tragic și prematur al băiatului român:

„Off, Cătălin de câte ori ți-am spus să lași mașina încet, Cătălin, de câte ori, nu îmi vine să cred că ai plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să te odihnească în pace, să te aibă asupra lui, să te vegheze, prieten drag. Condoleanțe familiei, să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste durerea care o purtați în suflet acum”, a scris cineva pe Facebook.

Distribuie acest articol