Tânăr român mort în Italia la numai 18 ani într-un tragic accident. Iubita lui este în stare gravă la spital

Durere de nedescris pentru doi părinți români originari din Tecuci, județul Galați, dar rezidenți la Remedello, în provincia Brescia. Fiul lor în vârstă de numai 18 ani s-a stins din viață miercuri, 8 iunie, într-un tragic accident rutier petrecut la Marmirolo (Mantova), informează Brescia Today.

Adrian Andrei Costin ar fi împlinit 19 ani în luna septembrie și lucra la Elvi srl, o firmă de echipamente mecanice. În curând urma să se mute la Peschiera, unde avea să locuiască împreună cu iubita sa.

Împreună cu aceasta se afla miercuri, în jurul orei 12.30, la bordul autoturismului Opel Corsa care care a fost lovit de un camion în intersecția dintre Via Ferraris și Via Trentino, în cătunul Pozzolo din Marmirolo. Andrei, aflat la volanul mașinii, a murit pe loc. Iubita lui, o fată în vârstă de 17 ani, rezidentă la Peschiera del Garda, este în schimb internată în condiții foarte grave la spital, unde medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Cercetările la locul accidentului au fost efectuate de carabinieri și Poliția Locală. Se pare că impactul dintre autoturism și camion a fost cauzat de o lipsă de prioritate. Opelul în care călătoreau cei doi tineri ar fi ieșit pe drumul principal când a fost lovit de camion. Șocat de ceea ce s-a întâmplat, dar rămas nevătămat, șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a declarat că nu a putut face nimic pentru a evita accidentul.

Personalul sanitar sosit cu două ambulanțe la fața locului nu a mai putut face nimic pentru Andrei. Rănile suferite nu i-au mai lăsat nicio șansă de supraviețuire. În schimb, iubita lui a fost transportată cu elicopterul la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul neînsuflețit al băiatului român se află la dispoziția autorității judiciare. În urma lui a lăsat părinții și un frate mai mare pentru care durerea este sfâșietoare.