Tânăr român mort într-un grav accident petrecut în Italia. S-a izbit cu BMW-ul de un zid din afara carosabilului

Un tânăr de naționalitate română, care era rezident în localitatea italiană Vercelli, provincia cu același nume din Piemonte, a murit în seara zilei de sâmbătă, 18 februarie 2023, în urma unui dramatic accident rutier.

Ion Silviu Stoica, în vârstă de 34 de ani, și-a pierdut viața în jurul orei 21:00, după ce a ieșit cu autoturismul său marca BMW în afara carosabilului, în timp ce se deplasa pe șoseaua de centură a orașului.

Ion Silviu Stoica, 34 de ani, mort în urma unui dramatic accident rutier în Italia. Foto: vigevano24.it

Potrivit publicației locale Vercelli Notizie, conaționalul nostru ar fi pierdut controlul volanului când se afla pe un pasaj superior al șoselei de centură, la mică distanță de sensul giratoriu din apropierea supermarketului Carrefour.

Autoturismul BMW a ajuns astfel să iasă de pe carosabil și s-a izbit de un mic zid al unui canal din apropierea șoselei.

Corpul bărbatului român a fost aruncat în afara mașinii, în urma impactului cu zidul, iar autovehiculul a luat foc, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Locul în care s-a petrecut tragedia. Foto: vercellinotizie.it

La fața locului a fost solicitată imediat o ambulanță, iar victima a fost transportată la spitalul Sant’Andrea din Vercelli.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și compatriotul nostru a murit la scurt timp după accident.

La spital, circa 40 de persoane, rude și prieteni de-ai victimei, s-au revoltat pentru faptul că serviciile medicale ar fi intervenit cu întârziere pentru a-i acorda asistență bărbatului român.

Silviu Stoica era o persoană foarte cunoscută în localitatea Vercelli prin prisma profesiei sale, lucrând ca vânzător de autoturisme la compania Europa Car.

Pe rețelele de socializare, numeroase persoane și-au exprimat regretele și condoleanțele către familie după aflarea veștii că tânărul român a decedat.

„Cu mare durere în suflet spun asta: Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun, Silviu Stoica. Ai fost un om minunat, un om cu mare caracter și foarte respectuos, nu te vom uita niciodată, o sa te purtăm mereu în inimile noastre”, este numai unul dintre nenumăratele mesaje transmise.