Tânăr român stabilit în Italia, găsit carbonizat într-o parcare subterană. Era dat dispărut de mama sa

La patru zile de la tragedie, carabinierii din Seregno, regiunea Lombardia, au reușit să identifice trupul carbonizat al unei persoane găsite fără documente joi dimineața, 20 aprilie, în parcarea subterană publică de pe Via Odescalchi, din centrul orașului.

Victima este un tânăr de 19 ani de origine română, dar care trăia de mult timp în Italia împreună cu mama sa, precizează Il Giorno.

Mama băiatului, care sâmbătă dimineața a denunțat dispariția fiului său, a recunoscut trăsăturile acestuia după ce a văzut câteva cadre extrase din înregistrările sistemului de supraveghere video.

Analiza imaginilor a arătat că tânărul nostru conațional avea asupra sa sticle cu combustibil și cartoane în momentul în care a intrat în parcarea subterană.

Băiatul s-ar fi acoperit cu cartoanele care apoi au luat foc. Nu se știe dacă focul s-a aprins accidental sau tânărul l-a aprins intenționat, cert este că a murit carbonizat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Miercuri, 26 aprilie, va fi efectuată autopsia dispusă de Procuratura Republicii Monza, care a coordonat investigațiile.

În ce privește dinamica decesului rămân în continuare deschise ipotezele unui gest voluntar și cea a unui accident.