Italia: Tânăr român dispărut la Veneția (video). Are 26 de ani și a lucrat ca ajutor de bucătar

Un tânăr român în vârstă de 26 de ani este dat dispărut în Italia de joi, 15 noiembrie. Cristian Ștefan Spînu a lucrat până de curând ca ajutor de bucătar în cadrul unui restaurant din Veneția iar de o săptămână nu se mai știe nimic de el. Telefonul este închis iar Cristian este de negăsit, scrie Venezia Today.

Familia lui Cristian este în România iar tânărul român locuia în provincia Veneția din nordul Italiei. Lucrase ca ajutor de bucătar dar în prezent nu se știe exact dacă avea vreo ocupație. El a fost văzut pentru ultima dată în zorii zilei de joi, 15 noiembrie, într-un bar din Cannaregio. În seara de dinainte a ieșit din casa unui prieten, în Dorsoduro, și a ajuns la localul din Cannaregio unde a rămas până la ora 04:30 dimineața. Ultimul acces pe Whatsapp al lui Cristian datează de la ora 4:59. Apoi, nimic. Și-a făcut pierdute urmele, nimeni nu l-a mai văzut din acel moment. Carabinierii au primit denunțul dispariției sale în ziua de luni, 19 noiembrie, iar până în prezent, Cristian Ștefan Spînu nu a fost găsit.

Semnalmente: Cristian Ștefan Spînu, 26 de ani, are 1.80 m, păr castaniu și un piercing la sprâncene. În momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă de piele neagră, blugi închiși la culoare și pantofi negri.

Cristian è scomparso a Venezia, qualcuno l'ha incontrato?

"Aiutateci a ritrovare Cristian": appello di un parroco per l'uomo scomparso a #Venezia. E' uscito da casa di un amico per andare al bar ma non è più rientrato. E' stato visto l’ultima volta fuori da un locale a Cannaregio intorno alle ore 4:30. Qualcuno l'ha incontrato?[VAI ALLA PAGINA]→ http://www.chilhavisto.rai.it/dl/clv/Scomparsi/ContentSet-77c290f1-abd3-4655-a2b2-f27c3db85d4e.html

Posted by Chi l'ha visto? on Tuesday, 20 November 2018

Don Roberto Donadoni, vicar al parohiei San Moisè, a lansat, de asemenea, un apel prin intermediul programului de televiziune „Chi l’ha Visto” al canalului RAI 3. Preotul l-a descris pe Cristian ca fiind „un băiat extrovers și sociabil. L-am ajutat să își găsească ceva de muncă”, a spus el. Băiatul a lucrat ca ajutor la bucătărie într-un hotel până acum câteva săptămâni. În aceste zile, în centrul istoric al Veneției au apărut zeci de pliante cu fotografia sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cine l-a văzut pe Cristian în ultimele zile sau are informații reale despre unde ar putea fi este rugat să sune la 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată unitate de carabinieri sau de poliție.