Tânără de origine română, participantă în Italia la „Uomini e Donne”

Elsa Ochea, o tânără de 23 de ani cu origini române este fotomodel în Italia și activă în lumea televiziunii și pe social media. Ea a devenit cunoscută după aparițiile sale în emisiunea „Uomini e Donne” condusă de Maria de Filippi, precum și în alte programe televizate locale. Sub forma unui talk-show care încurajează stabilirea de relații sentimentale, programul este difuzat pe Canale 5 și se bucură de o mare audiență.

Elsa Ochea s-a născut în România și trăiește în Italia de vârsta de 4 ani. Locuiește la Lugagnano și a terminat Liceul Marco Polo din Verona, iar în prezent este studentă.

Immagine 2023-03-31 190324
Elsa Ochea. Sursa foto: Bollicine Vip

La Uomini e Donne a participat la două ediții diferite, prima când avea doar 18 ani și apoi la 20 de ani.

„La 18 ani am avut prima mea experiență la Uomini e Donne, chiar dacă a fost o apariție de scurtă durată. Eram foarte tânără, nu cunoșteam pe nimeni și am fost selectat prin castingul clasic, chiar dacă am părăsit emisiunea aproape imediat. Apoi, în 2020, m-am întors în program printr-o agenție și am intrat în emisiune pentru aproximativ două luni. Am avut ceva experiență și la TeleArena și, în calitate de co-gazdă, la TeleLombardia în programul Free Comparison, împreună cu Giovanni Macrì. Emisiunea era înregistrată marțea și eu, la acea oră, făceam naveta între Verona și Milano. La un moment dat a trebuit să renunț pentru că situația devenise de necontrolat”.

După Uomini e Donne, Elsa Ochea a spus într-un interviu pentru Bollicine Vip că „expunerea media a avut un efect pozitiv asupra urmăritorilor Instagram care au crescut semnificativ, ceea ce cu siguranță a generat cereri mai mari de ședințe foto și sponsorizări ale diverselor mărci”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Immagine 2023-03-31 190406
Elsa Ochea. Sursa foto: Bollicine Vip

În prezent, tânăra are aproximativ 50.000 de urmăritori pe Instagram, colaborând cu diferite mărci din domeniul frumuseții, precum Diego Della Palma și Mulas Cosmetics.

Ea a menționat că își asumă o responsabilitate față de publicul său, fiind conștientă de influența pe care o poate avea asupra acestuia.

Deși s-a speculat că Elsa ar fi implicată într-o relație romantică cu un emir din Orientul Mijlociu, ea nu a confirmat aceste zvonuri. În schimb, a menționat că relația sa precedentă s-a încheiat în decembrie 2022.

WhatsApp-Image-2023-03-31-at-17.09.28
Elsa Ochea. Sursa foto: Bollicine Vip

În interviul acordat sursei citate, Elsa a evitat să răspundă la întrebări legate de eventuale avansuri sau presiuni din partea celor din industria media, preferând să se concentreze pe cariera și pe responsabilitatea sa față de publicul pe care îl are.

În general, Elsa Ochea pare să fie o tânără ambițioasă, care dorește să își construiască o carieră solidă în lumea televiziunii și a influencerilor. Cu toate acestea, ea pare să păstreze un anumit mister în ceea ce privește viața personală, preferând să nu dezvăluie prea multe detalii despre relațiile sale sau despre persoanele cu care interacționează în viața de zi cu zi.