Tânără din Italia, adoptată de mică din România, în căutarea familiei biologice. „Visez și noaptea că undeva în lume mai am frați”

„Salutări din Italia. Numele meu la naștere a fost RUSU CRISTINA și sunt născută pe data de 20.08.1987 în BUCUREȘTI, Sectorul 1.”

Așa începe mesajul transmis de o tânără de origine română din Italia, care a fost adoptată de mică din România și care acum încearcă să-și găsească familia biologică printr-un apel făcut prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Cristina visează de ani de zile ca într-o bună zi să aibă posibilitatea de a-și cunoaște părinții biologici, dar și frații sau surorile, dacă ei există.

„Am fost adoptată la vârsta de 2 anișori jumătate de la casa de copii care se afla lângă Arcul de Triumf. Am avut parte de o familie minunată, căreia ii datorez totul, dar simt atât de mult nevoia să pot alătura piesa care lipsește din viața mea și să îmi găsesc familia biologică, să știu dacă mai am frați și surori”, a precizat femeia.

Din păcate însă, nu are prea multe informații despre părinții ei biologici, deoarece actele de adopție s-au pierdut de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Cristina speră că va fi ajutată de români să-i găsească în ciuda acestei piedici.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Visez și noaptea că undeva în lume mai am și alți frați care cred că ar fi bucuroși să mă cunoască”, a mai spus ea.

Rusu Cristina, născută la data de 20 august 1987, își caută familia biologică. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Persoanele care au informații despre familia Cristinei sunt rugate să trimită un mesaj paginii Facebook menționate mai sus accesând următorul link: https://www.facebook.com/messages/t/1068806209811923.

„Aș fi foarte fericită dacă m-ați putea ajuta să distribuiți pe cât posibil anunțul meu, poate undeva într-un colț de lume există cineva care își amintește de existența mea”, a mai adăugat tânăra de origine română.