Tânără din Italia, moartă electrocutată. Vorbea la telefonul mobil în timp ce făcea baie

O adolescentă de 16 ani a murit electrocutată de o descărcare electrică produsă de telefonul mobil, în timp ce se afla în cada din baie. Tragedia a avut loc în Montefalcione, un mic sat situat la 18 kilometri de Avellino, și a zguduit comunitatea locală, relatează La Repubblica.

Familia a găsit-o pe tânără inconștientă și a chemat imediat serviciul de urgență 118, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva. Un medic legist desemnat de Procura della Repubblica di Avellino a efectuat un prim examen extern al victimei.

Fata, fiica unui cunoscut comerciant din sat, a fost găsită în cada din baie, cu semne de arsuri pe mâini și cu telefonul mobil conectat la încărcătorul din apropiere.

Potrivit unei prime reconstituiri efectuate de carabinieri, se pare că minoră vorbea la telefon cu o prietenă în timp ce făcea baie. Telefonul era pus la încărcat la priza din apropiere.

Se ia în considerare posibilitatea unui scurtcircuit, dar cercetările sunt încă în desfășurare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul neînsuflețit al tinerei a fost transferat la morga spitalului „Moscati” din Avellino, în așteptarea deciziilor care vor fi luate de magistratură.