Tânără din Italia, ucisă de soacră sub ochii fetiței sale. A dat cu mașina peste ea

O tragedie a avut loc la Figline Valdarno, în provincia Arezzo din Toscana, unde o tânără de 31 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină condusă de propria soacră.

Incidentul s-a petrecut sub ochii fetiței sale, menționează Fanpage. Din nefericire, copila a văzut cum bunica i-a omorât mama.

Conform reconstituirii efectuate de Poliția locală, cele două femei, soacră și noră, au fost la cumpărături într-un magazin din apropiere.

Nora, pe nume Martina Breschi, se afla în spatele mașinii, descărcând plase și pachete din portbagaj, în timp ce soacra sa, în vârstă de 66 de ani, se afla încă la volan.

Din motive încă neelucidate, mașina a început deodată să se deplaseze înapoi, în mod accelerat, lovind-o pe tânără.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate eforturile imediate de resuscitare și intervenția rapidă a echipelor medicale la locul accidentului, nora nu a putut fi salvată. Ea a murit pe loc.

Un detaliu deosebit de tragic al incidentului este faptul că fiica mică a victimei a fost martoră la întreaga scenă.

Soacra, vizibil șocată, a fost transportată de urgență la spitalul din Ponte a Niccheri.

Martina Breschi locuia în Londra și se întorsese în Valdarno pentru a-și vizita familia și pentru a participa la o ceremonie.

Poliția din Figline și Incisa Valdarno a intervenit rapid la fața locului și a informat autoritățile judiciare despre incident.

Ancheta este în curs pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului.