Tânăra găsită moartă pe o plajă din Italia este o moldoveancă în vârstă de 33 de ani

Corpul seminud descoperit ieri dimineață pe plaja din Porto Sant’Elpidio, în provincia Fermo, regiunea Marche, aparține unei femei în vârstă de 33 de ani, originare din Republica Moldova, informează Corriere Adriatico.

Inițial nu se cunoștea identitatea victimei, deoarece tânăra nu avea nici un document de identitate asupra sa.

Polițiștii au intervenit după ce două femei care se plimbau pe plajă la primele ore ale dimineții s-au împiedicat practic de trupul neînsuflețit.

Conform sursei citate, tânăra moldoveancă era în Italia de doar câteva zile cu o viză turistică.

La o primă inspecție nu prezenta semne de violență pe corp. Era îmbrăcată doar cu un sutien și o bluză și avea mai multe tatuaje și un piercing.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Identificarea a avut loc ieri după-amiază (luni, 28 august – n.r.). Tânăra era în Italia de câteva zile și nu avea documentele asupra sa când a fost găsită,” au declarat autoritățile.

Ulterior, anchetatorii au făcut o descindere într-un apartament din apropierea locului unde a fost descoperit corpul fără viață.

Un tânăr cu antecedente legate de substanțe interzise a fost ridicat de poliție, ceea ce pare să îndrume investigația spre anumite cercuri.

Corpul femeii a fost dus la morga din Fermo și este în custodia autorităților judiciare

În acest moment, toate ipotezele sunt deschise: de la un accident (cauzat de o problemă de sănătate sau o supradoză), la suicid sau crimă.

„Nu excludem nicio ipoteză în acest moment. Autopsia și inspecția cadavrului vor fi efectuate în următoarele ore pentru a avea răspunsuri certe”, au declarat cei de la Parchetul din Fermo, care coordonează investigația.

Distribuie acest articol