Tânăra mamă din Italia, violată de socru de mai multe ori. O amenința că-i va lua copiii

O femeie din Italia, în vârstă de 30 de ani a suferit doi ani de violențe sexuale și hărțuire constantă din partea fostului său socru, un bărbat de 72 de ani din Ferrara.

Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, victima nu este naționalitate italiană, dar nu s-a specificat din ce țară este originară pentru a-i proteja cât mai bine identitatea.

De teamă că i s-ar putea lua copiii și că nu va fi crezută, dat fiind și amenințările constante ale agresorului, tânăra a tăcut mult timp.

In cursul zilei de miercuri, 22 mai 2024, bărbatul a fost trimis în judecată pentru viol agravat.

Coșmarul femeii a început în anul 2020, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu fiul agresorului și tatăl copiilor săi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi soți se cunoscuseră de ceva vreme, aveau deja un copil împreună și au decis să se căsătorească, mutându-se în locuința părinților lui.

După nașterea celui de-al doilea copil, a început calvarul: socrul profita de orice moment în care femeia era singură pentru a o molesta și a o constrânge la la rapoarte intime.

Îi spunea că, dacă ar îndrăzni să povestească acele momente, s-ar asigura că nu își va mai vedea copiii, susținând că nimeni nu o va crede.

Această amenințare a fost atât de reală pentru tânără încât a îndurat abuzurile până în iulie 2023, când a decis să plece de acasă și să găsească refugiu la niște prieteni.

Plecarea din acel apartament, care ar fi trebuit să fie un loc de liniște pentru familie, nu a însemnat însă sfârșitul coșmarului.

Conform procurorului Ombretta Volta, care a coordonat ancheta, fostul socru a început să o persecute, căutând-o inclusiv la locul de muncă pentru a o amenința și a o hărțui.

În urma acestor evenimente, femeia l-a denunțat pe socru, iar procurorul a solicitat și obținut o măsură de interdicție de apropiere a bărbatului față de victimă.

În cadrul ședinței preliminare de judecată desfășurate miercuri, 22 mai 2024, judecătorul Carlo Negri a decis trimiterea în judecată a fostului socru, procesul urmând să înceapă la data de 9 octombrie.

Tânăra mamă s-a constituit parte civilă în acest proces, fiind reprezentată de avocatul Gianni Ricciuti.

De asemenea, în zilele următoare va avea loc și audierea în vederea separării de soțul său.