Tânără mamă româncă din Italia riscă să nască în mașină, blocată în trafic. Salvată de carabinieri

Era ora 12:30 de miercuri, 12 iunie 2019, când micuța Teodora s-a gândit că a sosit timpul să vină pe lume, în brațele mămicii sale, o tânără română de 29 de ani rezidentă în localitatea italiană Zibido San Giacomo de lângă Milano.

Singura problemă era că, atunci când i s-a rupt apa, tânăra mămică se afla în mașină cu o prietenă, tot de naționalitate română și erau blocate în traficul intens de pe via Gattamelata din Milano, iar Teodora risca să vină pe lume în mijlocul străzii.

S-au străduit din răsputeri să iasă din trafic pentru a ajunge la spital la timp, claxonând insistent, făcând semn cu șervețele albe celorlalți șoferi pentru a-i face să înțeleagă că au o urgență, dar nimeni nu le băga în seamă. Probabil credeau că e doar o strategie pentru a scăpa din trafic și nu știau că în acea mașină o ființă se grăbea să vadă lumina zilei pentru prima dată.

Din fericire, o patrulă a carabinierilor se afla în zonă, iar militarii au observat că cele două femei se aflau în dificultate și s-au apropiat pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă. Au fost de ajuns doar câteva cuvinte, „Prietena mea naște” și carabinierii le-au spus imediat celor două românce să-i urmeze cu mașina.

Au activat sirena mașinii de carabinieri și, ca prin minune, drumul micuței Teodora spre această lume, într-un ambient sigur și sub supravegherea medicului, s-a deschis. Mașinile au început să se dea la o parte pentru a face loc carabinierilor urmați de mașina româncelor noastre și în scurt timp au parcurs cu sirena aprinsă cei 2 kilometri de distanță până la spitalul Buzzi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mămica româncă a ajuns astfel la timp la secția Urgențe și a fost dusă apoi în sala de nașteri liniștită și mulțumită că Teodora a fost o fetiță ascultătoare și răbdătoare chiar și înainte de a veni pe lume și a așteptat până au ajuns la spital.

Acum ea se află într-un pătuț roz, înconjurată de familia și rudele sale, dar și de alți bebeluși la fel de frumoși ca ea, doar că povestea sa despre cum a venit pe lume este mult mai emoționantă decât a lor.