Tânără mamă româncă din Italia ucisă în locuința sa, arestat concubinul după ore de căutări

Încă o crimă oribilă asupra unei femei a avut loc în Italia, mai exact în localitatea Nereto din provincia Teramo, unde o tânără mamă româncă a fost găsită fără viață, înjunghiată de mai multe ori, în apartamentul său de pe viale Europa în după-amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019.

Mihaela Rouă, 32 de ani, găsită fără viață în locuința sa din Nereto, Italia. Foto: Facebook / profil public

Se numea Mihaela Rouă, avea 32 de ani și era mama unei fetițe la fel de frumoasă ca ea în vârstă de numai 6 ani, care acum va fi nevoită să crească fără căldura iubitoare a mamei sale. Conaționala noastră lucra într-un magazin de haine dintr-o localitate învecinată, Corropoli și trebuia să se prezinte la locul de muncă după ora de prânz. Când colegii și angajatoarea sa au văzut că Mihaela nu mai vine la serviciu și nu răspunde nici la telefon, au început să se îngrijoreze și au alertat autoritățile.

În scurt timp, o patrulă a carabinierilor și o echipă de pompieri s-au deplasat cu angajatoarea româncei la locuința acesteia pentru a verifica dacă este bine și când au ajuns în fața clădirii au găsit mașina ei parcată acolo. Ușa de la apartamentul femeii, situat la etajul patru al clădirii, era încuiată și nu erau semne de efracție, așadar s-au gândit cu toții că românca probabil se simțea rău. Când au pătruns în apartamentul acesteia însă, i-au găsit trupul întins pe podeaua din sufragerie într-o baltă de sânge.

După o primă inspecție a corpului neînsuflețit din partea medicului legist s-a constatat că femeia fusese înjunghiată cu un cuțit în zona gâtului și a abdomenului, iar arma crimei se pare că a fost găsită imediat de anchetatori. Concubinul Mihaelei, în schimb, un șofer român în vârstă de 36 de ani, nu era de găsit niciunde și se pare că a plecat de la apartament la bordul unei mașini Mazda.

Vecinii cuplului au declarat că au auzit discuții aprinse venind din apartamentul celor doi români. Fetița cuplului se afla la școală în orele când a avut loc tragedia și nu a văzut scena oribilă care a dus la decesul mamei sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termina o comandă care trebuia expediată. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit aici (clădirea unde Mihaela locuia – n.r.) pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni. După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția, tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat, fiindcă din păcate mi-a trecut prin minte și acest gând (că Mihaela ar putea fi moartă în apartament – n.r.)”, a declarat angajatoarea româncei.

„Era o fată de origine română care a lucrat cu mine de-a lungul anilor, foarte dulce. Mie îmi spunea «mami». Am lucrat împreună într-o călcătorie. Am aflat despre moartea ei de la femeia pentru care lucrează acum, care m-a sunat să-mi spună că au deschis ușa locuinței și au găsit-o moartă pe podea. Concubinul ei nu răspunde la telefon, nu se conectează, nu știm unde este. Aveau o fetiță de 6 ani care a început școala acum și care este la fel de dulce ca mama sa. Era la școală când s-a întâmplat totul”, povestea pentru presa italiană o fostă colegă de muncă a Mihaelei după ce a fost descoperit trupul acesteia.

După ore întregi de căutări, concubinul Mihaelei a fost găsit de carabinieri pe o plajă din localitatea Alba Adriatica și a fost pus sub arest. Bărbatul se pare că avea pe corpul său mai multe răni, care se presupune că și le-a procurat singur, așadar a fost internat la spitalul din localitatea Giulianova pentru a primi îngrijiri medicale.

Mihaela și concubinul său. Foto: Facebook / profil public

Concubinul Mihaelei este acuzat de omor și este păzit de forțele de ordine în incinta spitalului, informează surse locale.