Moldoveancă în vârstă de 16 ani dispărută în Italia. Disperarea mamei: „Ne-am certat și a plecat”

Ilona Bogu, o adolescentă în vârstă de 16 ani originară din Republica Moldova, este dată dispărută în Italia de către mama sa, care nu mai știe nimic de ea din seara de joi, 21 iulie.

Ilona locuiește la Alfonsine, în provincia Ravenna (Emilia-Romagna). Ea a plecat de acasă joi seară, în jurul orei 21.00 și nu s-a mai întors. Ultima dată a fost văzută în jurul orei 23.00 din aceeași zi, lângă Tigotà.

Familia tinerei a depus o plângere la autorități privind persoana dispărută, iar carabinierii din Ravenna au început căutările. „Vreau doar ca fiica mea să vină acasă. Sunt foarte îngrijorat”, a declarat mama fetei conform Ravenna Notizie.

Ea a menționat că în seara când fiica sa a dispărut s-au certat în legătură cu mesajele pe care tânăra adolescentă le primea pe telefon. „Am rugat-o să mă lase să le văd, dar a început să le șteargă și m-am enervat. Apoi a plecat din casă și nu am mai văzut-o de atunci.”

„Nu știu unde ar fi putut merge – a mai adăugat femeia. Poate că a luat trenul pentru a merge la Ravenna și de acolo s-a dus spre Rimini. Dar este doar o ipoteză. Momentan căutările sunt active în toată Italia. Nu știu unde este și cu cine este și sunt foarte îngrijorată.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ilona Bogu, ​​originară din Moldova, se află de aproximativ un an în Italia, la Alfonsine. „Te aștept acasă, n-am mai dormit de zile întregi. O aștept cu brațele deschise, pentru că este fetița mea. Vreau să știe că fiecare mamă este întotdeauna gata să ierte”, a conchis mama fetei.

Ilona are 1,70 înălțime, păr castaniu deschis, ochi verzi. La momentul dispariției purta o cămașă de culoare fucsia, pantaloni scurți negri și pantofi albi.

Oricine o vede este rugat să sune la carabinieri (112) sau la numărul: 0039/3287354966.