Tânără plecată la muncă în Italia căutată de mama sa din România, nu mai știe nimic de ea din 2014

Ioana Pricop are 30 de ani și în anul 2012 a luat drumul străinătății pentru o viață mai bună, ajungând astfel în Italia. De circa 5 ani însă n-a mai dat niciun semn de viață, iar mama ei, îngrijorată, a decis să anunțe dispariția fiicei sale la poliție.

Tânăra noastră conațională s-a născut în municipiul Piatra Neamț la data de 12 iulie 1989 și la momentul plecării în Italia era domiciliată în aceeași localitate. Conform Poliției din Piatra Neamț, mama Ioanei, deși nu a mai știe nimic de ea din 2014, abia în urmă cu două luni și jumătate a decis să anunțe autoritățile despre dispariția fiicei sale.

„La data de 30.07.2019 numita Amariei Violeta a sesizat Poliția mun. Piatra Neamț cu privire la faptul că fiica sa, Pricop Ioana, a plecat în anul 2012 în Italia, iar din cursul anului 2014 nu a mai ținut legătura cu aceasta, necunoscând unde se află în prezent. Numita Amariei Violeta este de acord cu mediatizarea cazului”, transmite IGPR Neamț.

Semnalmentele tinerei sunt după cum urmează: 1,65 metri înălțime, 55 de kg, corpolență atletică, păr lung și drept de culoare șatenă, față ovală, frunte de înălțime mijlocie și ochi albaștri.

Pricop Ioana, 30 de ani

Cine are informații despre Ioana și poate ajuta la găsirea sa, este rugat să sune Poliția Municipală din Piatra Neamț la numărul 0040 233 207 009 sau să folosească formularul de pe site-ul Poliției Române prin intermediul butonului „Trimite sesizare” din această pagină.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol