Tânără polițistă din România, campioană mondială la jiu-jitsu în cadrul competiției WORLD Police and Fire Games

Agent principal de poliție Laura Augustin, de la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, a câștigat medalia de aur la jiu-jitsu, în cadrul competiției WORLD Police and Fire Games Rotterdam 2022.

Tânăra polițistă îmbină cu succes cariera cu sportul și este oficial campioană mondială. Are 26 ani și a acumulat peste 75 medalii la competițiile sportive de Judo ori Sambo, precizează Direct MM.

La același concurs, agentul de poliție Laurențiu Constantin Țâmpău, de la Inspectoratului de Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, a câștigat medalia de aur la atletism, în proba de 800 metri.

Laurențiu Constantin Țâmpău, medalie de aur la atletism, în proba de 800 metri

„O performanță deosebită pentru colegul nostru, care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc, la Biroul de Investigații Criminale. Astăzi, bucuria reușitei este deplină pentru colegul nostru și pentru noi toți! Tricolorul deasupra tuturor, în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente multi-sport, care sărbătorește excelența atletică, curajul, camaraderia, aducând împreună sportivi din peste 70 de țări!”, au transmis reprezentanții MAI.

Competiția s-a bucurat de participarea polițiștilor și pompierilor sportivi din peste 70 de țări

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor”, sunt găzduite anul acesta de orașul Rotterdam din Olanda. La evenimentul sportiv participă peste 10.000 de sportivi, din 70 țări, înscriși la 63 de sporturi. Perioada concursului este 22-31 iulie 2022. România este reprezentată de 30 sportivi români la judo, jiu jitsu, atletism, crossfit, karate, ciclism șosea, taekwondo și înot.

Distribuie acest articol