O tânără română a câștigat titlul de Miss la un concurs de frumusețe din Italia

„Lady Bagno Paradiso” s-a intitulat concursul de frumusețe organizat la Marina Romea (Ravenna), într-o stațiune turistică balneară situată între Porto Corsini și Casal Borsetti. La categoria sa de vârstă, tânăra română Petronela Luca, 26 de ani, a câștigat titlul de „MISS frumusețe și simpatie”, informează Ravenna Today.

Petronela Luca lucrează într-un auto-grill și este originară din Iași. În prezent, trăiește la Alfonsine, în provincia Ravenna din Emilia-Romagna.

La „Bagno Paradiso” din Marina Romea a avut loc prima ediție a concursului „Lady Bagno Paradiso”, un concurs de frumusețe și simpatie rezervat tuturor femeilor de peste 25 de ani. De asemenea, s-a putut concura la categoria „Gold” pentru doamnele cu vârste între 46 și 55 de ani și la categoria „Evergreen” pentru doamnele cu vârsta de peste 56 de ani.

Participantele au prezentat proba cu rochia de seară și cea a costumului de baie, au susținut o probă în care să-și manifeste simpatia, iar la final juriul a proclamat câștigătoarea cu titlul „Lady Bagno Paradiso 2018”.

Alături de românca Petronela Luca, la categoria „Gold” titlul a fost câștigat de Elisabetta Fabbri, profesoară, de la Ferrara, în vârstă de 48 de ani, iat titlul de „miss” la categoria „Evergreen” i-a revenit italiencei Grazia Dione, funcționară în Marina di Ravenna.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe pagina sa de Facebook, Petronela Luca scrie: „Mulțumesc din inimă organizatorilor și juriului!”

De la stânga la dreapta: Proprietara „Bagno Paradiso”, Grazia Dione, Barbara Semeraro, Petronela Luca, Paolo Teti și Elisabeta Fabbri. Foto: Ravenna Today
Distribuie acest articol