Tânără româncă din Italia bătută în casă de persoane necunoscute: „Am văzut doar umbra a doi bărbați”

Onoranze Funebri Alina

O tânără româncă în vârstă de 33 de ani din Cremona, în regiunea italiană Lombardia, a fost bătută crunt în locuința sa de persoane necunoscute. „Nu-mi amintesc nimic, doar umbra a doi bărbați și apoi, când m-am trezit, era plin de sânge peste tot”, declară femeia. Se presupune că femeia este victima unei răzbunări.

Alexandra lucrează ca dansatoare în cluburi de noapte iar imaginile sale publicate de La Provincia nu lasă nicio urmă de dubiu, femeia prezintă urme evidente de violență, mai ales la nivelul feței.

Din declarațiile tinerei rezultă că în dimineața zilei de miercuri, 6 februarie, persoane necunoscute au intrat în apartamentul său de pe strada Volturno și au lovit-o fără milă, după care s-au făcut nevăzute. Femeia spune că a văzut doar umbra a doi bărbați, după care nu-și mai amintește nimic.

Transportată cu ambulanța la spitalul din localitate, Alexandra a primit îngrijirile necesare și a fost externată a doua zi, joi, 7 februarie, când s-a prezentat la poliție pentru a depune plângere.

- Continuarea articolului după publicitate -

Forțele de ordine cercetează cazul pentru a identifica agresorii.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!