Tânără română din Italia întoarsă de Paște în România, găsită fără viață într-o pădure

Anamaria Suru, în vârstă de 29 de ani, locuia în Italia, la Udine, unde lucra ca haistylist, dar se întorsese în această perioadă în România pentru a petrece sărbătorile de Paște cu familia sa. Trupul tinerei noastre conaționale, originară din Reșița, a fost găsit fără suflare în seara zilei de joi, 18 aprilie, în pădurea de la Secu, din județul Caraș-Severin, relatează Observator.tv.

Anamaria a fost găsită fără viață pe un drum forestier de la marginea localității, iar anchetatorii au descoperit că aceasta avea o lovitură în jurul capului, precum și câteva tăieturi la mâini. Cu toate acestea, polițiștii și procurorii iau în considerare și ipoteza unei sinucideri, deoarece fratele tinerei a precizat că aceasta a plecat de acasă cu intenția de a-și lua viața.

Anamaria Suru. Sursa foto: Observator.tv

Cauza exactă care a dus la decesul tinerei va fi descoperită cu precizie după autopsie, mai scrie sursa citată. Între timp prietenii și membrii familiei o plâng pe aceasta pe pagina Facebook.

„Suflet bun și dulce… nu cred că ești tu… nu tu… mi-a străpuns sufletul vestea care am primit-o… erai și vei fi specială pt mine… sincere condoleanțe din toată inima mea familiei”, scrie Gabriela, o prietenă a Anamariei, care locuiește și ea în Udine.

„Prea tânără, prea bună, prea sinceră, prea veselă ca să sfârșești totul atât de devreme….. Cuvintele nu te pot înlocui, dar tu vei rămâne în gândurile și în inimile noastre, ale celor ce te-au întâlnit măcar o dată, suflet frumos…. Sincere condoleanțe familiei…”, scrie și Ingrid.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI