Tânără română dispărută în Italia. Amalia este căutată de cei dragi cu disperare de aproape două luni

Amalia Voican, o tânără română în vârstă de numai 21 de ani, a dispărut în data de 16 aprilie 2018 la Roma și de atunci nu se mai știe nimic de ea, anunță site-ul binecunoscutei emisiuni „Chi l’ha visto?„.

Apelul este făcut de familie și de persoanele apropiate Amaliei, în special de Romina Cecora, o tânără italiancă, ce a apărut și în emisiunea celor de la „Chi l’ha visto?”, în speranța că va putea ajuta la găsirea Amaliei, cunoscută de prieteni și sub numele de „Nena”.

- Continuarea articolului după publicitate -

„O căutăm pe Amalia Voican (Nena Panic). Vă rugăm, în special cei care stau în Roma, dacă aveți vreo informație, contactați-mă. Pentru amicii care-i are (Amalia – n.r.) la Roma, scoateți la imprimantă fotografiile și lipiți-le prin cartiere, faceți asta pentru ea și pentru toți”, scrie Romina într-un anunț pe profilul său Facebook.

„Băieți, ajutați-ne, Nena a fost văzută în zona Piazza Sempione. Cine știe ceva sau poate ajuta, să o facă”, scria de curând pe Facebook o altă prietenă a Amaliei, distribuind anunțul emisiunii „Chi l’ha visto?„.

Oricine are informații, este rugat să sune la 112- Carabinieri, sau la 068262 – „Chi l’ha visto?” sau o puteți contacta pe mama Amaliei, pe Facebook, Viorica Ferent.

Amalia Voican, 21 de ani. Sursa foto: Facebook

Amalia are 21 de ani, păr negru, ochi căprui iar ca semne distinctive are un cercel între buza superioară și nas și diferite tatuaje, printre care și o inimă cu o săgeată pe antebrațul stâng.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate