Tânără română dispărută în Italia. Amalia este căutată de cei dragi cu disperare de aproape două luni

Amalia Voican, o tânără română în vârstă de numai 21 de ani, a dispărut în data de 16 aprilie 2018 la Roma și de atunci nu se mai știe nimic de ea, anunță site-ul binecunoscutei emisiuni „Chi l’ha visto?“.

Apelul este făcut de familie și de persoanele apropiate Amaliei, în special de Romina Cecora, o tânără italiancă, ce a apărut și în emisiunea celor de la „Chi l’ha visto?”, în speranța că va putea ajuta la găsirea Amaliei, cunoscută de prieteni și sub numele de „Nena”.

„O căutăm pe Amalia Voican (Nena Panic). Vă rugăm, în special cei care stau în Roma, dacă aveți vreo informație, contactați-mă. Pentru amicii care-i are (Amalia – n.r.) la Roma, scoateți la imprimantă fotografiile și lipiți-le prin cartiere, faceți asta pentru ea și pentru toți”, scrie Romina într-un anunț pe profilul său Facebook.

„Băieți, ajutați-ne, Nena a fost văzută în zona Piazza Sempione. Cine știe ceva sau poate ajuta, să o facă”, scria de curând pe Facebook o altă prietenă a Amaliei, distribuind anunțul emisiunii „Chi l’ha visto?“.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine are informații, este rugat să sune la 112- Carabinieri, sau la 068262 – „Chi l’ha visto?” sau o puteți contacta pe mama Amaliei, pe Facebook, Viorica Ferent.

Amalia Voican, 21 de ani. Sursa foto: Facebook

Amalia are 21 de ani, păr negru, ochi căprui iar ca semne distinctive are un cercel între buza superioară și nas și diferite tatuaje, printre care și o inimă cu o săgeată pe antebrațul stâng.

Distribuie acest articol