Tânără româncă dispărută în Italia de o săptămână. Mama ei: „A fost răpită, nu a plecat că a vrut!”

O tânără de naționalitate română, în vârstă de 27 de ani și care este mama unui copil mic, a dispărut din localitatea Artogne, provincia Brescia din Lombardia, de la data de 23 noiembrie 2022.

Tânăra dispărută este mama unui copil mic. Foto: Facebook/Nicole Pop

Ultima dată femeia a fost văzută în prezența unui bărbat, chiar în ziua dispariției, iar mama conaționalei noastre susține că aceasta a fost răpită și nu a plecat de bună voie.

Nicole Pop are 27 de ani, este originară din localitatea Vulcan, județul Hunedoara, dar trăiește de când era mică în orășelul italian menționat mai sus, conform celor relatate de televiziunea locală Più Valli Tv.

Mama femeii dispărute, Irina, a făcut un apel pe Facebook pentru a fi ajutată să-și găsească fiica și spune că Nicole ar fi fost răpită, precizând că la data dispariției nu era singură, ci cu un bărbat de aceeași vârstă cu ea.

Mama tinerei a scris: „În ziua dispariției a fost văzută în compania lui Bădărău Bogdan Ștefan (27 de ani) din Vulcan, Hunedoara, România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Dacă cineva i-a văzut sau oricine are informații despre aceste persoane este rugat să sune la Poliție (112)!”

Apelul făcut pe Facebook de mama lui Nicole, Irina.

Potrivit celor declarate de Irina, fiica ei era îmbrăcată într-o geacă neagră marca Nike și blugi.

Ca semne particulare, Nicole are diferite tatuaje pe brațe și pe corp, unele vizibile în imaginea de mai jos.

Nicole Pop, 27 de ani, dispărută în Italia. Foto: Facebook

Apelul făcut de Irina a fost distribuit deja de mii de ori pe Facebook, de oameni din toate regiunile Italiei, iar mesajele de susținere pentru mama româncă sunt nenumărate.

Lucia a scris: „Este o mamă responsabilă și își iubește copilul, Iri ,cu siguranță se întoarce. Gânduri bune și să nu ne rătăcim speranța!”

Ana-Maria, de asemenea, i-a transmis mamei femeii dispărute următoarele cuvinte: „Irina, draga mea, nu pot să cred mesajul tău.

„Inițial am spus că e vreo farsă ,apoi am citit mai amplu. Sper din inima ca Nicole să fie la o petrecere, ca tinerii de azi, și să fi pierdut noțiunea timpului doar.

„Până în zorii zilei Dumnezeu să ți-o trimită înapoi acasă!”

Mama româncei dispărute a ținut să precizeze însă: „Nicole a fost RĂPITĂ, NU A PLECAT CĂ A VRUT!”