Tânără româncă dispărută în Italia de trei săptămâni după ce s-a certat cu iubitul la o petrecere

Andreea Alice Rabciuc, în vârstă de 27 de ani și rezidentă în localitatea italiană Jesi din provincia Ancona (Marche), a dispărut în dimineața zilei de 12 martie 2022 după ce a participat la o petrecere într-o cabană situată pe câmpurile agricole din localitatea Castelplanio.

Mama tinerei noastre conaționale a făcut un apel disperat prin intermediul binecunoscutei emisiuni TV „Chi l’ha visto?” din Italia în speranța că cineva o va ajuta să-și găsească fiica, despre care nu mai știe nimic de trei săptămâni.

Andreea Alice Rabciuc, dispărută în Italia de circa trei săptămâni. Foto: Chi L’Ha Visto?

Din informațiile transmise în cadrul emisiunii sus-menționate reiese că după petrecere, în jurul orei 7:00 dimineața, Andreea a plecat pe jos, parcurgând Strada Provincială din Montecarotto, spre intersecția către Castelbellino.

Potrivit relatărilor celor prezenți la petrecere, tânăra româncă s-ar fi certat în acea dimineață cu iubitul ei și a plecat fără telefon la ea, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea.

Telefonul mobil al Andreei se pare că a rămas la iubitul ei, care nu i l-a dat imediat mamei acesteia, ci l-a ținut la el până a doua zi, predându-l abia după ce mama fetei a sunat de nenumărate ori cu disperare pentru a intra în contact cu fiica ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Imediat după dispariție, carabinierii, pompierii și voluntarii de la Protecția Civilă au dat startul căutărilor în zonă. După două zile, când a fost acoperită toată zona în care a dispărut românca noastră, operațiunile de căutare au fost oprite.

Dispariția Andreei este cu atât mai misterioasă cu cât cineva a publicat pe Facebook, cu o săptămână înainte, o postare adresată tinerei românce, în limba italiană și cu poza unui W.C. alăturată, menită să o umilească pe aceasta.

„Acesta este tronul potrivit pentru tine
Murdar de piș… și plin de căc…
Îți doresc să ai parte toată viața de ceea ce găsești în el
O mincinoasă oportunistă periculoasă nerecunoscătoare nepăsătoare „prea ușoară prea mult pentru toți și, din păcate, pentru ea distrusă…
Din fericire, pentru mine moartă !!!
E adevărat că Dumnezeu există și din când în când pune fiecare clovn în circul său
Iar în circul meu, tu nu vei mai intra
Încearcă doar… Încearcă Miss Sigură pe Tine
Va fi o plăcere să le demontez pe toate, ale tale și doar ale tale presupuse certitudini”

La sfârșitul postării autorul, a cărui identitate nu a fost făcută publică de cei de la „Chi L’Ha Visto?”, a scris în limba română „La revedere pentru totdeauna” și a încheiat din nou în limba italiană scriind „Regina pu..i”.

Potrivit descrierii celor de la emisiunea citată mai sus, Andreea are 1,68 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten, era îmbrăcată cu o geacă albă, bluză gri cu un desen Tom & Jerry imprimat pe față și o pereche de blugi cu același desen. De asemenea, purta o pereche de încălțăminte de culoare albastră și avea un rucsac verde fluorescent de mici dimensiuni.

Ca semne particulare, tânăra de 27 de ani are diferite tatuaje pe corp și pe degetele mâinii stângi.