Tânără româncă, dispărută în Italia în ziua de Paște. Mama ei o caută cu disperare

Ana Maria Bântescu, o tânără de 24 de ani din municipiul Caracal, județul Olt, a fost dată dispărută de familia sa după ce nu a mai putut fi contactată.

_Ana-Maria-Bantescu
Ana Maria Bântescu. Sursă foto: Poliția Română.

Ultima dată când mama femeii dispărute a vorbit cu ea, la data de 5 mai 2024, chiar în ziua de Paște, aceasta s-ar fi aflat în orașul italian Milano, motiv pentru care preocupările privind soarta ei sunt și mai accentuate.

Mama tinerei românce a alertat autoritățile vineri, 10 mai 2024, exprimându-și temerile cu privire la siguranța fiicei sale.

Subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a furnizat următoarlee detalii despre semnalmentele Anei Maria:

„Tânăra are 1,55 metri înălțime, 45 de kilograme, păr negru, lung, ochi căprui. De asemenea, are tatuaje cu model floral pe brațul și antebrațul drept, iar pe gât un tatuaj ce imită un colier.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform informațiilor făcute publice de polițiști, Ana Maria nu ar fi avut obiceiul de a pleca de acasă pentru perioade lungi, ceea ce amplifică îngrijorările privind dispariția ei neașteptată.

Autoritățile fac apel la oricine are informații care ar putea contribui la găsirea ei să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112, în speranța că orice detaliu, oricât de mic, poate ajuta în elucidarea cazului.